Politie kostuum Adrie

Politie kostuum Adrie

Politie kostuum Adrie agent outfit word veel gedragen tijdens het carnaval of op thema feesten. Maar ook bij een strip-act of op de Gay Pride zijn onderdelen va... Lees meer

5725042
€41,95 € 27,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Politie kostuum Adrie agent outfit word veel gedragen tijdens het carnaval of op thema feesten. Maar ook bij een strip-act of op de Gay Pride zijn onderdelen van dit politie kostuum zeer in trek. Politie kostuum is een vierdelig verkleed kostuum die je zelf compleet kunt maken met een paar schoenen en een stoere zonnebril. Het Internationaal politie kostuum voor mannen tijdens het carnaval of strip feestje. Wil jij aanzien bij de dames trek dan in dit Politie kostuum en geef al het vrouwelijk schoon een drankbonnetje.
Politie kostuum bestaat uit een shirt, broek, riem en pet. Het kostuum is gemaakt van comfortabel dragend materiaal.

Productspecificatie: Politie kostuum Adrie
  • Kleur: zwarte broek en jasje
  • Accessoires: riem en pet
  • Gemaakt van:100% Polyester
  • Maat;50/52 en 54/56
  • Verzorging: handwas
  • Kleur: zwart

Politie kostuum online kopen

Politie kostuum adrie online kopen of kom je deze eerst eens bekijken in onze winkel in Zaandam waar je onder het genot van een kopje koffie dit Politie outfit kan passen woor dat je dit prachtige stoere politie kostuum kopen gaat.
Tip: Ga eens als duo gekleed en laat je het vrouwelijk schoon ook eens in een politie kostuum naar het feestje gaan. kunnen jullie iedereen arresteren en in de boeien slaan.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.