klein plastic geweer

klein plastic geweer

Met een klein plastic geweer wordt jij de nieuwe Tom Selleck uit de politie serie magnum en hou jij order en gezag op het politie thema feest. alle gangster zul... Lees meer

88017179
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€3,95 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met een klein plastic geweer wordt jij de nieuwe Tom Selleck uit de politie serie magnum en hou jij order en gezag op het politie thema feest. alle gangster zullen verbaast zijn wanneer jij dit klein plastic geweer te voorschijn tovert.

Als nep FBI agent undercover gaan dit klein plastic geweer als nep wapen is een must om je kostuum compleet te maken. Plastic F.B.I pistool in de kleur zwart hoort bij een politiekostuum gangster pak of FBI uitrusting is 1 ding maar een klein plastic geweer is een must om je kostuum compleet te maken. 

Klein plastic geweer

Productspecificaties:

  • Kleur: zilver kleurig
  • Lengte 19cm
  • Materiaal: kunststof

Zwart Klein plastic geweer

Met een zwart klein plastic geweer wordt jij de nieuwe Tom Selleck uit de politie serie magnum en hou jij order en gezag op het politie thema feest. Alle foute boeven en stoere gangster vluchten weg nadat jij als nep FBI agent undercover kunt gaan. 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.