Dracula Plastic cape rood/zwart omkeerbaar (114 cm)

Dracula Plastic cape rood/zwart omkeerbaar (114 cm)

Lange rode-zwarte cape maken je erg mysterieus. Wil jij een huiveringwekkende look hebben? Draag de Dracula Plastic cape rood/zwart die omkeerbaar draagbaar is.... Lees meer

621620
€10,50 € 8,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Lange rode-zwarte cape maken je erg mysterieus. Wil jij een huiveringwekkende look hebben? Draag de Dracula Plastic cape rood/zwart die omkeerbaar draagbaar is. Zodat je op een geheimzinnige wijzen kan veranderen van outfit. Partycorner heeft die capes met die uitstraling.

Productspecificaties

  • Cape
  • Stof:100% polyester
  • Maat:one size lengte (114 cm)cm
  • Kleur:rood zwart voor vrouw en man draagbaar
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Rode & Zwarte Dracula Cape


Deze
Twee kleuren Dracula Plastic cape rood/zwart is gemaakt voor verschillende party's zoals een Halloween of griezel party. Deze schoudermantel is vervaardigd uit zware polyester stof. Deze cape is een rijke aanvulling op bijna elke Halloween outfit. Voor zowel dames als heren draagbaar. De mantel heeft een lengte van 114cm en Let op!!!! de lengte van de cape is natuurlijk afhankelijk van je lichaamslengte.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.