Plaksnor Mexicaan

Plaksnor Mexicaan

Bij een Mexicaanse thema feest hoort natuurlijk een sombrero, samba ballen en niet te vergeten een echte Mexicaanse snor. PartyCorner heeft voor bijna elk thema... Lees meer

5734281
€2,75 € 1,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bij een Mexicaanse thema feest hoort natuurlijk een sombrero, samba ballen en niet te vergeten een echte Mexicaanse snor. PartyCorner heeft voor bijna elk thema snorren en baarden in haar assortiment zoals plaksnor Mexicaantje.

Mariachi plaksnor Mexicaantje

Plaksnor Mexicaantje is gemaakt van sterk materiaal. De zelfklevende laag van deze plaksnor zorgt ervoor dat hij goed op zijn plek blijft zitten. Dus wil jij tijdelijk door het leven gaan als een echte Mariachi? Bestel dan snel onze plaksnor Mexicaantje.

Naast deze Mexicaanse snor heeft PartyCorner ook een heleboel Mexicaanse accessoires. Bijvoorbeeld: gekleurde samba ballen, de mooiste sombrero's in de vrolijkste kleuren en niet te vergeten onze Mexicaanse kostuums.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.