Plaksnor Maffiabaas

Plaksnor Maffiabaas

Ook voor bij onze maffia kostuums hebben wij diverse accessoires in ons assortiment zoals pruiken, plaksnorren en baarden. Bijvoorbeeld onze plaksnor Maffiabaas... Lees meer

50802110
€2,75 € 1,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ook voor bij onze maffia kostuums hebben wij diverse accessoires in ons assortiment zoals pruiken, plaksnorren en baarden. Bijvoorbeeld onze plaksnor Maffiabaas, deze geeft je een echt gevoel alsof je Al Capone zelf bent. Dus ga je naar een maffia thema party, bestel dan deze mooie snor om je outfit compleet te maken.

Carnaval plaksnor Maffiabaas

Natuurlijk kun je deze plaksnor ook gebruiken op andere verkleed feesten zoals het carnaval of voor een toneel uitvoering waar jij die gevaarlijke maffiabaas speelt.

De snor is gemaakt van sterk materiaal en de zelfklevende laag van deze plaksnor zorgt ervoor dat hij goed op zijn plek blijft zitten.

Naast deze maffia snor heeft PartyCorner ook nog een heleboel andere maffia accessoires zoals hoeden en niet te vergeten onze maffia kostuums.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.