Plaksnor en baard Samoerai

Plaksnor en baard Samoerai

Om een Samoerai te spelen op het toneel of als Samoerai verkleed te gaan naar het carnaval besteed je natuurlijk ook aandacht aan je grime, met bijvoorbeeld dez... Lees meer

5733988
€5,95 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Om een Samoerai te spelen op het toneel of als Samoerai verkleed te gaan naar het carnaval besteed je natuurlijk ook aandacht aan je grime, met bijvoorbeeld deze set Plaksnor en baard Samoerai maak je een goede start.

Met plaksnor en baard ben jij een echte Samoerai

Plaksnor en baard Samoerai zijn gemaakt van sterk materiaal. De kleef laag van de plaksnor en baard zorgt ervoor dat ze goed op hun plek blijven zitten. Jij kunt je dus focussen op je uitvoering als echte Samoerai.

Wat is een Samoerai?

Samoerai is de term voor de krijgersklasse in het pre-industriële Japan. De term samoerai betekent Hij die dient. De samoerai waren van de 12e eeuw tot de late 19e eeuw de gewapende troepen van Japan.

Naast deze set heeft PartyCorner nog meer snorren en baarden in het assortiment, maar ook pruiken en natuurlijk kostuums. Stel je outfit samen hier bij PartyCorner.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.