Plaksnor en baard Musketier

Plaksnor en baard Musketier

Een musketier spelen op het toneel of als musketier verkleed gaan naar het carnaval? Natuurlijk doe je dat in onze mooie kostuums. Maar alleen een kostuum maakt... Lees meer

5734161
Neem contact op voor de levertijd
€3,88 € 2,51 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een musketier spelen op het toneel of als musketier verkleed gaan naar het carnaval? Natuurlijk doe je dat in onze mooie kostuums. Maar alleen een kostuum maakt je nog geen musketier, besteed ook aandacht aan je grime met bijvoorbeeld deze set Plaksnor en baard Musketier.

Met plaksnor en baard ben jij een echte Musketier

Plaksnor en baard Musketier zijn gemaakt van sterk materiaal. De kleef laag van de plaksnor en baard zorgt ervoor dat ze goed op hun plek blijven zitten. Jij kunt je dus focussen op je uitvoering als echte Musketier.

Wat is een Musketier?

Een musketier is een soldaat bewapend met een musket. In de 17e eeuw was de Musketier ook bewapend met een degen, voor het man-tegen-mangevecht. Tevens gebruikte ze ook hun musket als knuppel.

Naast deze set heeft PartyCorner nog meer snorren en baarden in het assortiment, maar ook pruiken en natuurlijk musketier kostuums. Stel je hele musketiers outfit samen hier bij PartyCorner.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.