Piratenpak Dames XXL

Piratenpak Dames XXL

Met dit Piratenpak Dames XXL ben je helemaal klaar voor bijvoorbeeld een piraten thema feest, Halloween, carnaval of andere verkleed gelegenheid. Het Piratenpak... Lees meer

59176610
€34,50 € 28,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met dit Piratenpak Dames XXL ben je helemaal klaar voor bijvoorbeeld een piraten thema feest, Halloween, carnaval of andere verkleed gelegenheid. Het Piratenpak Dames XXL is zoals de naam zegt in de grote maat XXL beschikbaar, maar ook in de maten XL, M/L en XS/S. En heeft de kleuren zwart en beige, het kostuum is inclusief bandana, jurk en riem, en is exclusief zwaard, laarzen en ooglapje. Combineer het Piratenpak Dames XXL ook met leuke accessoires en kleding van hetzelfde thema voor een complete piraat look.

Productspecificaties Piratenpak Dames XXL:

  • Kleur: Zwart en beige (zie afbeelding)
  • ​Materiaal: 100% Polyester
  • ​Maten: XXL ook verkijgbaar in XL, M/L en XS/S
  • ​Inclusief: Bandana en jurk
  • ​Exclusief: Zwaard, laarzen en ooglapje

Piratenpak Dames XXL kopen

Bij Partycorner vind je leuke kostuums zoals deze Piratenpak Dames XXL, maar ook outfits, kleding en accessoires voor veel andere thema's en gelegenheden. Gebruik ons uitgebreide assortiment om jouw ultieme outfit samen te stellen voor bijvoorbeeld Carnaval of Halloween. Bestel dit Piratenpak Dames XXL online of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het centrum van Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.