Piratenpak baby online kopen

Piratenpak baby online kopen

Piratenpak baby online kopen! Een Piratenpak baby online kopen? Dit Piratenpak baby bestaat uit een broek en shirt, een witte kanten bef en een piratenhoedje. H... Lees meer

66380963
€29,95 € 19,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Piratenpak baby online kopen! Een Piratenpak baby online kopen? Dit Piratenpak baby bestaat uit een broek en shirt, een witte kanten bef en een piratenhoedje. Het shirt gedeelte van de piratenpak afgezet met een nep sluiting met knopen. De zwarte broek heeft een taile band van elastiek. De witte kanten bef is versierd met goudkleurige randen. Het Piratenpak baby wordt door middel van klittenband aan de rugzijde gesloten.

De piratenhoed is gemaakt , zwart vilt stof met een goudkleurige rand en maakt dit Piratenpak baby compleet. leverbaar in 3 maten 0-6, 6-12 en 12-24 maanden.

Productspecificatie Piratenpak baby

  • Materiaal: Stof met lycra en vilt
  • Samenstelling: 100% polyester
  • Maten: 0-6, 6-12 en 12-24 maanden
  • Onderhoud: Handwas

Piratenpak baby online kopen.

Bij Partycorner vind je de leukste kleding en accessoires voor elke leeftijd zoals dit Piratenpak baby dat gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld Carnaval, Halloween of een thema feest. Je kan je dus helemaal uitleven en een unieke outfit samenstellen. Bestel het Piratenpak baby online of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het Centrum van Zaandam.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.