Piratenhoed dames online kopen

Piratenhoed dames online kopen

Deze piratenhoed dames is een sexy piratenhoed voor dames heeft een maat van one size fits most met een hoofdomtrek van ongeveer 59 cm. Het is voorgevormde pira... Lees meer

64149884
€10,95 € 7,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze piratenhoed dames is een sexy piratenhoed voor dames heeft een maat van one size fits most met een hoofdomtrek van ongeveer 59 cm. Het is voorgevormde piratenhoed van viltstof in de kleur zwart met rood. De rand kan omhoog gezet worden en bevestigd worden met klittenband om een piraten steek te vormen. De rand is versierd met zwart tule de Twee satijnachtige rode strikken zijn te vinden aan de zijkanten en maken deze luxe Piratenhoed dames compleet.

Productspecificatie: Piratenhoed dames

  • Kleur: zwart met rood
  • Soort: piraten steek
  • Maat: 59 cm
  • Materiaal: viltstof

Piratenhoed dames online kopen.

Bij Partycorner vind je leuke Kleding en accessoires zoals deze Piratenhoed dames dat gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld toppers, Carnaval, Halloween, Sinterklaas en Kerst. Je kan je dus helemaal uitleven en je eigen unieke outfit samenstellen. Bestel de Piratenhoed dames online of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het Centrum van Zaandam.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.