Piraten verrekijker

Piraten verrekijker

De Piraten verrekijker ook wel piratentelescoop genoemd is ideaal voor een piratenfeest. Laat zien dat jij de kapitein van het schip bent en ga op zoek naar lan... Lees meer

32590222
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€6,17 € 4,00 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Piraten verrekijker ook wel piratentelescoop genoemd is ideaal voor een piratenfeest. Laat zien dat jij de kapitein van het schip bent en ga op zoek naar land. Voor de Piraten verrekijker zit je goed bij PartyCorner. Ook voor piraten kostuums en Piraten accesoires heb jij gelegenheid om uit ons breed assortiment te kiezen. Wil jij weten welk groot piratenfeest op komst is bekijk dan met jouw nieuwe Piraten verrekijker deze Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales  link 

Productspecificatie Piraten verrekijker
  • Kleur: zoals op de foto
  • Formaat: 32 cm
  • Materiaal: plastic

 De Piraten verrekijker  

De Piraten verrekijker is uitschuifbaar en is makkelijk in je broekzak te stoppen. Alleen echte piraten hebben een Piraten verrekijker om de jacht naar hun schat voort te zetten. Ook kun je deze handige piraten verrekijker makkelijk opbergen en zeer zeker hergebruiken.

Piratentelescoop voor piratenfeesten

Wil jij er echt stoer uit zien op een feest met je vrienden? nou met deze Piraten verrekijker haal je echt wel wat blikken binnen. de verrekijker ziet er zo uit als op de foto en is goed to combineren met andere piraten accessoires te vinden bij PartyCorner.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.