Piraten tas

Piraten tas

Ga jij binnenkort verkleed als piraat naar een feest en wil jij jouw outfit afmaken? Dan kun jij hiervoor misschien wel de Piraten tas gebruiken. De Piraten tas... Lees meer

22043600
Neem contact op voor de levertijd
€7,25 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ga jij binnenkort verkleed als piraat naar een feest en wil jij jouw outfit afmaken? Dan kun jij hiervoor misschien wel de Piraten tas gebruiken. De Piraten tas is handig voor een echte piraat waarmee hij of zij op pad kan gaan met zijn of haar spullen. De Piraten tas is een kleine tas van 24 cm, maar hierin passen wel jouw benodigde spullen en zo raak jij die niet kwijt op een feest of op bijvoorbeeld een missie om iets te overwinnen.

Productspecificatie Piraten tas

  • Materiaal: polyester
  • Kleur: bruine tas met rode en zwarte details
  • Soort: accessoire voor piraten
  • Thema: piraten, carnaval, films en sterren

Piraten tas kopen

Ben jij op zoek naar een accessoire om jouw party look af te maken als piraat? Dan kun jij de Piraten tas kopen en jouw spullen als gevreesde piraat hierin opbergen tijdens een feest.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.