Piratenpak heren online kopen

Piratenpak heren online kopen

Het Leukste Piratenpak heren nu verkrijgbaar. Dit Piratenpak heren bestaat uit shirt, broek, een witte jabot (kraag) en een hoed. Het Piratenpak heren is erg le... Lees meer

63500273
€34,50 € 29,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het Leukste Piratenpak heren nu verkrijgbaar. Dit Piratenpak heren bestaat uit shirt, broek, een witte jabot (kraag) en een hoed. Het Piratenpak heren is erg leuk te combineren en ook leuk om gezamelijk verkleed te gaan met de verschillende modelen voor dames en kinderen. Combineer het kostuum met piraten accessoires en maak er een leuk feest van.

Productspecificatie: Piratenpak heren

  • Kleur: Zie afbeelding
  • Maat: M/L en XL
  • Adviesleeftijd: Vanaf 14 jaar
  • Wasvoorschrift: Handwas

Piratenpak heren online kopen.

Bij PartyCorner vind je een ruime keuze aan leuke outfits, kleding en accessoires. Zoals dit Piratenpak heren combineer ook verschillende accessoires met kleding en outfits om jouw outfit te laten opvallen. Bestel ons leuke Piratenpak heren online, of als je deze eerst wilt bekijken of passen kom dan eens langs in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.