Piraten outfit blauw

Piraten outfit blauw

Heb jij een bedrijfs feestje of een thema feest waarbij jij verkleed moet verschijnen? En wil je er toch uniek en uitblinkend bij lopen? Dan is de Piraten outfi... Lees meer

5150465
€44,50 € 34,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Heb jij een bedrijfs feestje of een thema feest waarbij jij verkleed moet verschijnen? En wil je er toch uniek en uitblinkend bij lopen? Dan is de Piraten outfit in de kleur blauw jouw ideale kostuum!

Piraten outfit blauw leveren wij in verschillende maten. Ook hebben wij nog veel meer piraten kleding, voor jong tot oud. En piraten accessoires.
  • Kleur: blauw
  • Bestaat uit:
  • Maat: XL en XXL
  • Hoed  apart bestellen

Grotere maat Piraten outfit blauw carnaval.

Voor de dames met een volumineusmaatje meer hebben wij ook dit Piraten outfit blauw De kleding- maat loopt tot en met dames maat 46-48. Piraten steek is als optie apart leverbaar.

Piraten outfit blauw is van 100% velour de panne vezel wat sterk is encomfortabel te dragen: Let op: niet strijken, beken of centrifugeren

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.