Piraten kostuum Amber

Piraten kostuum Amber

Het piraten kostuum Amber is voorzien van een sexy zwarte stretch korset met een jurk met uitgesneden mouwen voor je prachtige blote schouders en boven armen en... Lees meer

2331412
Neem contact op voor de levertijd
€38,95 € 29,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het piraten kostuum Amber is voorzien van een sexy zwarte stretch korset met een jurk met uitgesneden mouwen voor je prachtige blote schouders en boven armen en onderarmen wat geaccentueerd wordt door een doorzichtige tule stof. De andere sexy eigenschap van de jurk is de uitneembare kant op velours korset met een rijg koord aan de voorkant zodat de decolleté er oogverblindend uit komt te zien. De Sexy Piraten kostuum Amber bestaat verder uit een ook de rode hoofddoek en een goud zwarte loshangende omslagdoek dat vast aan het jurkje zit.

sexy piraten kostuum

De zeven zeeën bevaren in jouw piraten avontuur met dit sexy piraten kostuum amber. Wanneer je op je Sexy Piraten kostuum kan je op zoek naar de begraven schat en zal je de geroofde familie parels en juwelen terug vinden die de zeerovers gestolen hebben.

Het hele kostuum bestaat uit 4 losse kostuum delen: jurkje, top korset bandana. Bekijk ook nog even de geweldige accessoires zoals sommige kousen, piraten laarzen, en diversen dames piraten pruiken
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.