Piraten kostuum heren

Piraten kostuum heren

Draag dit leuke piraten kostuum heren naar bijvoorbeeld een Halloween feest, Carnaval, thema feest of andere verkleed gelegenheid. Het piraten kostuum heren bes... Lees meer

59224526
€32,50 € 26,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Draag dit leuke piraten kostuum heren naar bijvoorbeeld een Halloween feest, Carnaval, thema feest of andere verkleed gelegenheid. Het piraten kostuum heren bestaat uit het shirt en de broek maar de losse accessories zijn ook verkrijgbaar. De outfit is beschikbaar in grote maat XXL. Maar er zijn ook S en M/L varianten verkrijgbaar. Combineer ons piraten kostuum heren dus met leuke accessoires voor een unieke look op jouw feest.

Productspecificaties: piraten kostuum heren

Kleur: Zie afbeelding
Maten: S, M/L en XXL
Materiaal: 100% polyester
Bevat: Shirt met broek (losse accessories zoals de pruik zijn ook verkrijgbaar)

Piraten kostuum heren online kopen.

Bij PartyCorner vind je een ruime keuze aan leuke outfits, kleding en accessoires. Zoals dit piraten kostuum heren, combineer ook verschillende accessoires met kleding en outfits om jouw outfit te laten opvallen. Bestel het leuke piraten kostuum heren​​​​ online, of als je deze eerst wilt bekijken of passen kom dan eens langs in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.