Piraten kostuum Black Bellamy

Piraten kostuum Black Bellamy

Piraten kostuum Black Bellamy is de piraten kleding voor de piraat van tegenwoordig. Deze complete piraten kostuum Black Bellamy is uit onze elite collectie seg... Lees meer

2335593
€35,75 € 23,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Piraten kostuum Black Bellamy is de piraten kleding voor de piraat van tegenwoordig. Deze complete piraten kostuum Black Bellamy is uit onze elite collectie segment en kunnen wij aanbieden tegen een scherpe concurrerende prijs. Het prachtige piraten kostuum leveren wij in twee maten.

Productspecificatie: piraten kostuum Black Bellamy

  • Bestaat uit: broek, vest, sjerp, en hoofddoek
  • Kleur: voornamelijk zwart met bruin
  • Materiaal: 100% polyester
  • Maat: 50/52 en 54/56
  • Gratis opberghoes

Piratenkostuum voor het thema feest

Black Bellamy beloofde naar zijn droomvrouw terug te zullen keren met goud en juwelen. Kom aan boord van het piraten schip met dit piratenkostuum Black Bellamy. Samen gaan wij het piraten avontuur aan. Dit piraatkostuum is een must have voor elk thema feest van piraterij of carnaval. Gaan jullie samen als stel in dit piraten kostuum Black Bellamy? Voor jouw partner hebben wij de dames piraten kostuum Black Bellamy.




De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.