Piraten hoed Angelica's

Piraten hoed Angelica's

Naast een echt luxe piraat kostuum ben jij misschien op zoek naar de perfecte accessoire voor verrijking van je piraat outfit . De Piraten hoed Angelica's is e... Lees meer

5691340
€9,95 € 6,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Naast een echt luxe piraat kostuum ben jij misschien op zoek naar de perfecte accessoire voor verrijking van je piraat outfit . De Piraten hoed Angelica's is een accessoire waarmee zoveel expressie in zit zodat het thema van jouw overduidelijk aanwezig is .

Collectie van Piraten hoeden

Onze collectie van Piraten hoeden en piraten steken zal je een indruk geven over een deel van de piraten producten waaruit je kan kiezen om uw vertolking van een Piraat kan creëren. We hebben replica's van zowel Jack Sparrow hoed uit de Pirates of the Caribbean , evenals een meer traditionele Piraten hoeden en alle andere varianten die binnen onze collectie aanwezig zijn .Onze Piraten artikelen zal je een idee geven waaruit je een keus kan maken voor je vertolking van een Piraten outfit .


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.