Piraten doodskop ketting heren

Piraten doodskop ketting heren

Piraten doodskop ketting heren en kleine piraten. Maak jouw piraten outfit compleet met deze piraten doodskop ketting heren. De ketting is een prachtig sieraad ... Lees meer

53183162
€8,50 € 6,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Piraten doodskop ketting heren en kleine piraten. Maak jouw piraten outfit compleet met deze piraten doodskop ketting heren. De ketting is een prachtig sieraad voor de dames om jouw outfit net nog iets beter te maken. Gemaakt van metaal en andere fijne materialen.

Deze piraten doodskop ketting ook welketting Skull bones XL genoemd is voorzien van sierlijke decoraties en glimt mooi. Het ontwerp van de doodskop is het echte stoere piraten symbool.

Productspecificaties: Piraten doodskop ketting heren

  •     Materiaal doodskop:  Metaal
  •     Ketting: 80 cm
  •     Thema: Piraten ketting

Goedkope Piraten doodskop ketting heren online kopen.


Deze piraten doodskop ketting heren is voor de dames die willen genieten van een mooie ketting voor piraten verkleed partijen. Met onze mooie doodskop ketting maakt het niet uit of je nou specifiek een piraat wil zijn je kan de ketting ook gewoon mooi vinden en combineren met andere outfits. Bekijk deze outfits online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.