Pink plastic shotglaasje aan een ketting

Pink plastic shotglaasje aan een ketting

Dit pink plastic shotglaasje heeft twee functies één hij staat erg leuk bij jouw feest outfit en twee je kan er uit drinken samen met de vrienden. Daardoor is d... Lees meer

58867538
Neem contact op voor de levertijd
€3,07 € 1,98 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit pink plastic shotglaasje heeft twee functies één hij staat erg leuk bij jouw feest outfit en twee je kan er uit drinken samen met de vrienden. Daardoor is deze ketting erg leuk voor het feesten. De kralen ketting is ongeveer 40 cm lang en gemaakt van plastic. Maak jouw kostuum compleet en feest er op los.

Neem je pink plastic shotglaasje mee naar de Toppers 2018 'THE CIRCUS EDITION'

Jij heb altijd een glas bij de hand op het het grootste en gezelligste meezing van in de Amsterdam Johan Cruijff Arena met de Toppers René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, en nieuwe 4 Topper Jan Smit! Pretty in Pink is het Toppers in Concert 2018 thema wie wil nu niet in een niet te evenaren circus kostuum naar het Toppers in Concert 2018 is PRETTY IN PINK 'THE CIRCUS EDITION'? Met de stijlvolle, sexy, circus dompteur kostuum of een klassieke Circusdirectrice pak een pink clownskostuums een Roze circus dompteur voor mannen en wat al niet meer aan circus achtige accessoires zoals dit Pink plastic shotglaasje aan een ketting

Productspecificatie: pink plastic shotglaasje aan een ketting

  • Kleur: Roze (zie afbeelding)
  • Lengte: 40 cm
  • Materiaal: Plastic

Leuke pink plastic shotglaasje online kopen.

Dit leuke pink plastic shotglaasje vind je samen met andere kleding en accessoires van vele thema's voor Carnaval, Halloween of een ander thema bij Partycorner, combineer verschillende outfits en accessoires uit ons grote assortiment en maak jou unieke outfit. Bestel het pink plastic shotglaasje online of kom deze bekijken in onze winkel aan de Westzijde in Zaandam. 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.