Toppers Pink Gorilla kostuum

Toppers Pink Gorilla kostuum

Laat het beest in je los met dit Pink Gorilla kostuum en trek alle aandacht op bijvoorbeeld een thema feest, Halloween, Carnaval, Toppers 2018 Pretty in Pink ci... Lees meer

59698892
€189,50 € 164,95 Incl. btw, Gratis verzending!
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Laat het beest in je los met dit Pink Gorilla kostuum en trek alle aandacht op bijvoorbeeld een thema feest, Halloween, Carnaval, Toppers 2018 Pretty in Pink circus edition of andere verkleed gelegenheid. Met dit Pink Gorilla kostuum zal je de show stelen, dit roze gorilla kostuum is in een standaard maat beschikbaar die bij de meeste mensen past en is gemaakt van 100% polyester en het masker, de handen, voeten en buik zijn gemaakt van latex. Combineer deze Pink Gorilla kostuum ook met leuke accessoires en maak jouw unieke Toppers kostuum.

​Let op! Het betreft hier een pre-order, dit kostuum word geleverd in maart 2018.

Productspecificaties Pink Gorilla kostuum:

  • ​Kleur: Roze
  • Maat: One size
  • Materiaal: 100% Polyester en latex

Toppers 2018 Pink Gorilla kostuum Kopen

​Bij Partycorner vind je leuke Kleding en accessoires zoals deze Pink Gorilla kostuum voor Toppers 2018, maar wij hebben ook een groot assortiment aan leuke kleding en outfits van andere thema's. denk hierbij bijvoorbeeld aan Carnaval, Halloween, Sinterklaas en Kerst. Je kan je dus helemaal uitleven en je eigen unieke outfit samenstellen. Bestel het Pink Gorilla kostuum online of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het Centrum van Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.