Pink disco man kostuum

Pink disco man kostuum

Het Leukste Pink disco man nu verkrijgbaar. Dit Pink disco man kostuum bestaat uit shirt en broek. De Pink disco man outfit is erg leuk te combineren en ook leu... Lees meer

62936225
€24,95 € 19,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het Leukste Pink disco man nu verkrijgbaar. Dit Pink disco man kostuum bestaat uit shirt en broek. De Pink disco man outfit is erg leuk te combineren en ook leuk om gezamelijk verkleed te gaan in het disco thema. Combineer het kostuum met disco accessoires en maak er een leuk feest van.

Productspecificatie: Pink disco man

  • Kleur: Zie afbeelding
  • Maat: one size fits most
  • Materiaal: 100% polyester
  • Adviesleeftijd: Vanaf 14 jaar
  • Wasvoorschrift: Handwas

Pink disco man online kopen.

Bij PartyCorner vind je een ruime keuze aan leuke outfits, kleding en accessoires. Zoals dit Pink disco man combineer ook verschillende accessoires met kleding en outfits om jouw outfit te laten opvallen. Bestel ons leuke Pink disco man online, of als je deze eerst wilt bekijken of passen kom dan eens langs in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.