Pink circus dancer kostuum

Pink circus dancer kostuum

Het Leukste Pink circus dancer kostuum nu verkrijgbaar. Dit Pink circus dancer kostuum bestaat uit shirt en broek met wijde pijp. Het Pink circus dancer kostuum... Lees meer

62935928
€24,50 € 19,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het Leukste Pink circus dancer kostuum nu verkrijgbaar. Dit Pink circus dancer kostuum bestaat uit shirt en broek met wijde pijp. Het Pink circus dancer kostuum is erg leuk te combineren en ook leuk om mee gezamelijk verkleed te gaan in het disco thema. Combineer het kostuum met disco accessoires en maak er een leuk feest van.

Productspecificatie: Pink circus dancer kostuum

  • Kleur: Zie afbeelding
  • Maat: one size fits most
  • Materiaal: 100% polyester
  • Adviesleeftijd: Vanaf 14 jaar
  • Wasvoorschrift: Handwas

Pink circus dancer kostuum dames online kopen.

Bij PartyCorner vind je een ruime keuze aan leuke outfits, kleding en accessoires. Zoals dit Pink circus dancer kostuum combineer ook verschillende accessoires met kleding en outfits om jouw outfit te laten opvallen. Bestel ons leuke Pink circus dancer kostuum online, of als je deze eerst wilt bekijken of passen kom dan eens langs in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.