Militaire Pilotenpak dames

Militaire Pilotenpak dames

Dit Militaire Pilotenpak dames wat u kunt combineren met het model van de heren om samen naar een verkleedfeest te gaan Het Militaire piloten kostuum dames best... Lees meer

66542216
€34,99 € 29,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit Militaire Pilotenpak dames wat u kunt combineren met het model van de heren om samen naar een verkleedfeest te gaan Het Militaire piloten kostuum dames bestaat uit een catsuit compleet met lange mouwen in verschillende tinten van militaire groen, met een diversen applicaties aan details van strepen en 3 medailles en vlaggen op de borst en armen geven dit Militaire piloten kostuum dames een niet van echt te onderscheiden

Militaire piloten kostuum dames is voorzien van een zwarte band in de taille een rits aan de voorkant om deze comfortabel aan en uit te trekken.

Productspecificatie Militaire Pilotenpak dames

  • Kleur: leger groen
  • Maat: XS/S - M/L en XL
  • Materiaal: 100% polyester
  • Bestaat uit: catsuit 
  • Bijpassende bril accessoires zijn los bestelbaar

 Militaire Pilotenpak dames als een militair kostuum

Dames Militaire Pilotenpak damesis voorzien van een zwarte band in de taille een rits aan de voorkant om deze comfortabel aan en uit te trekken en wat u kunt combineren met het model van de heren om samen naar een verkleedfeest te gaan.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.