Piet pruik luxe zwart wetlook kanekalon

Piet pruik luxe zwart wetlook kanekalon

De Piet pruik luxe zwart wetlook kanekalon​ is een luxe pruik die prima geschikt is om te dragen naar de Sinterklaas intocht of te dragen in combinatie met... Lees meer

57959525
€49,95 € 37,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Piet pruik luxe zwart wetlook kanekalon​ is een luxe pruik die prima geschikt is om te dragen naar de Sinterklaas intocht of te dragen in combinatie met een pieten kostuum, de pruik heeft een standaard kap met lange krullen. De pruik is ook goed te combineren met accessoires of een kostuum. De Piet pruik luxe zwart wetlook kanekalon is van hoge kwaliteit en zit comfortabel op de meeste hoofden.

Productspecificaties: Piet pruik luxe zwart wetlook kanekalon​

  • Kleur: Zwart
  • Soort: Krullen
  • Materiaal: Synthetisch

Dames piet pruik luxe zwart wetlook kanekalon​​ online kopen.

De Piet pruik luxe zwart wetlook kanekalon​ vind je online bij Partycorner, maar ook ons grote assortiment aan andere pruiken, kleding en accessoires van het Sinterklaas thema vind je online. Draag de Piet pruik luxe zwart wetlook kanekalon​ naar de Sinterklaas intocht of verras kinderen met jou samengestelde pieten pak. Deze pruik is online te bestellen in onze webwinkel, wil je liever eerst de Piet pruik luxe zwart wetlook kanekalon​ bekijken of passen? dat kan in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.