Rood/zwart pietenpak kind

Rood/zwart pietenpak kind

Rood/zwart pietenpak kind is een pietenpak gemaakt voor kinderen van 4 T/M 12 jaar van de velour de panne stof wat een fluweel achtige uitstraling heeft. Het pi... Lees meer

1400903
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€25,17 € 16,35 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Rood/zwart pietenpak kind is een pietenpak gemaakt voor kinderen van 4 T/M 12 jaar van de velour de panne stof wat een fluweel achtige uitstraling heeft. Het pietenpak kind is van goede kwaliteit en bestaat uit een jas, broek en baret. Het goedkope pietenpak kind is voor zowel jongens als meisjes geschikt, en in verschillende kleur combinaties leverbaar van zwart met rood, zwart met licht blauw , zwart met roze en zwart met paars combinatie Bovendien is deze zeer aantrekkelijk geprijsd, je kan bijvoorbeeld het pietenpak kind jaar dragen tijdens de Sinterklaas intocht.

Product specificaties pietenpak kind

  • Kleur: 4 verschillende kleuren (zie afbeelding)
  • Thema: pieten
  • Materiaal: velour de panne
  • Exclusief: accessoires, kraag, schoenen
  • Maten: 4 / 6 - 7 / 9 en 10 / 12 jaar

Goedkope rood/zwart pietenpak kind kopen

Bij PartyCorner vind je naast het Goedkope zwarte pietenpak kind kopen met nog veel meer zwarte pieten artikelen. Bijvoorbeeld bijpassende accessoires, pieten pruiken of kragen of een col andere kostuums met het pieten thema, door middel van ons grote assortiment kan je jouw ultieme Piet outfit samenstellen. Bestel het goedkope rood/zwart pietenpak kind kopen online of kom deze bekijken en passen winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde. llen. Bestel het goedkope rood/zwart pietenpak kind kopen online of kom deze bekijken en passen winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.

 

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.