Piet fluweel deluxe "Sevilla"

Piet fluweel deluxe "Sevilla"

Een zeer mooi en luxe fluwelen pietenkostuum met gekleurde onder-mouwen en cape, geschikt voor de hoofd Piet. Bij dit pietenkostuum zit het jasje, broek, cape e... Lees meer

1383322
€390,50 € 263,25 Incl. btw, Gratis verzending!
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een zeer mooi en luxe fluwelen pietenkostuum met gekleurde onder-mouwen en cape, geschikt voor de hoofd Piet. Bij dit pietenkostuum zit het jasje, broek, cape en baret.

Dit kostuum is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten , maar is uitsluitend op bestelling verkrijgbaar, de levertijd hiervan is dan 2 weken. Voor nadere informatie kunt u gerust onze winkel in Zaandam bellen. 075-6144184

Met een snelle levering sturen wij deze Kostuum Zwarte Piet naar u thuis, indien op voorraad. Party Corner, de grootste on-line feestwinkel van Nederland voor alle feest versiering en accessoires.

Kleurencombinaties zijn:
  • Zwart / Rood
  • Rood / Blauw
  • Blauw / Rood
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.