Leger pet camouflage

Leger pet camouflage

Leger Pet camouflage is een Pet met klep gemaakt van zachte katoen met een elastieken achterkant wat zorgt voor een prettig draag comfort. Deze pet met de... Lees meer

6946126
€6,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Leger Pet camouflage is een Pet met klep gemaakt van zachte katoen met een elastieken achterkant wat zorgt voor een prettig draag comfort. Deze pet met de leger groene Camouflage designs kunnen gedragen worden door man en vrouw, jong en oud.  Pet Camouflage is een one size model.

Productspecificatie: Pet camouflage
  • Één maat / one size
  • kleur: Legergroen
  • Elastieke achter zijde
  • Leverbaar in 1 designs

Pet Camouflage als legerpet kopen?

Wil jij een camouflage leger pet kopen! kijk dan ook eens bij de gerelateerde artikelen van de Pet camouflage. Je kunt bij ons terecht voor de stoere jongens en meisjes leger Camouflage producten die wij hebben voor het Leger thema feest. Wil jij legerkleding kopen of leger accessoires online bestellen

Pet Camouflage voorbij Camouflage legerkleding

PartyCorner heeft leger verkleedkleding in de vorm van een leger jurkje voor de dames als verkleedkleding leger voor de heren en kleine mannen. Heb je geen camouflage Leger thema feest en wil je naar het carnaval in je legerkleding tijdens carnaval lopen met onze camouflage leger kleding val je niet op. Neem gerust een kijkje door onze webshop of kom gezellig langs in onze winkel in Zaandam waar je onze Pet camouflage kan kopen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.