Carry me Peperkoek mannetje kostuum

Carry me Peperkoek mannetje kostuum

Laat het feest beest in jezelf los met dit Carry me Peperkoek mannetje​ en trek alle aandacht op bijvoorbeeld een thema feest, Halloween, Carnaval of andere ver... Lees meer

61768361
€69,95 € 59,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Laat het feest beest in jezelf los met dit Carry me Peperkoek mannetje​ en trek alle aandacht op bijvoorbeeld een thema feest, Halloween, Carnaval of andere verkleed gelegenheid. Met dit Carry me Peperkoek mannetje​ zal je de show stelen, het lijkt namelijk net alsof de peperkoek man jou op zijn schouders draagt. Dit Carry me Peperkoek mannetje​ is in een standaard maat beschikbaar dat bij de meeste mensen past en is gemaakt van 100% polyester. Combineer dit Carry me Peperkoek mannetje​ ook met leuke accessoires en maak jouw unieke kostuum compleet.

Bekijk ook de bijbehorende video door op de "Bekijk video" Knop te drukken.

Productspecificatie: Carry me Peperkoek mannetje​

  • ​Kleur: verschillende (zie afbeelding)
  • Maat: One size
  • Bevat: peperkoek wandel pak
  • Exclusief: T-shirt
  • Materiaal: 100% Polyester

Carry me Peperkoek mannetje​ online Kopen.

​Bij Partycorner vind je leuke Kleding en accessoires zoals dit Carry me Peperkoek mannetje​ dat gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld Carnaval, Halloween, Sinterklaas en Kerst. Je kan je dus helemaal uitleven en je eigen unieke outfit samenstellen. Bestel het Carry me Peperkoek mannetje​ online of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het Centrum van Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.