Pennywise IT the Movie pruik voor volwassenen

Pennywise IT the Movie pruik voor volwassenen

Bij deze Pennywise IT the Movie pruik voor volwassenen hoort een bijpassende IT clowns kostuum. Deze IT pruik met lange rode synthetische haren is gemakkelijk t... Lees meer

62734769
€14,95 € 11,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bij deze Pennywise IT the Movie pruik voor volwassenen hoort een bijpassende IT clowns kostuum. Deze IT pruik met lange rode synthetische haren is gemakkelijk te stijlen. De latex witte kap wat lijkt op een kaal hoofd is in combinatie met de juiste witte schmink gemakkelijk weg te camoufleren hierdoor krijg je snel het uiterlijk van de killer clown. En met het elastiek aan de achterkant van deze pruik heeft de pruik de maat one size fits most.

Productspecificatie: Pennywise IT the Movie pruik

  • Materiaal: Natuurlijk latex
  • Maat: one size fits most
  • Kleur: Zie afbeelding
  • Bestaat uit: Kaal hoofdkap en nep haar er omheen

Pennywise IT the Movie pruik voor volwassenen online kopen.

Bij PartyCorner vindt je diverse soorten clown maskers. Bijna iedereen heeft de nieuwe enge film wel gezien. Vandaar dat deze clown ook tot ieders verbeelding spreekt. Neem bijvoorbeeld deze Pennywise IT the Movie pruik voor volwassenen, en kleed je erg leuk tijdens een geeft. Verkleed in dit bijzondere masker gecombineerd met een kostuum dat ook verkrijgbaar is bij PartyCorner ben je op de goede weg om een horror clown outfit compleet te hebben.

Waar kan ik een IT clown pruik kopen.

Deze IT clown pruik uitvoering is beslist niet geschikt voor kinderen en ook zeker niet bedoeld om kinderen de stuipen op het lijf te jagen. Kijk online bij PartyCorner.nl voor een uitgebreid assortiment aan horror kleding, maskers en accessoires. Je kunt ook gezellig langskomen en alle artikelen zoals de Pennywise IT the Movie pruik voor volwassenen passen in onze winkel aan de Westzijde te Zaandam.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.