Paus kostuum pope

Paus kostuum pope

Paus kostuum pope is een prachtig goddelijk witte toga met goudkleurige applicaties op mijter en borststuk. In dit prachtige carnavaleske kostuum pope gaan alle... Lees meer

43416797
Neem contact op voor de levertijd
€42,48 € 27,60 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Paus kostuum pope is een prachtig goddelijk witte toga met goudkleurige applicaties op mijter en borststuk. In dit prachtige carnavaleske kostuum pope gaan alle carnaval gelovigen jouw evangelie aan de bar volgen waarbij de wijn en het water rijkelijk zullen vloeien.

Het Paus kostuum pope is in de maat 50/52 en maat 54/56 leverbaar. Vindt je dit witte toga pope te rein, hij is ook nog in een aantal ander kleuren leverbaar. Bestel dit Paus kostuum pope of kom langs in onze mega offline en online feestwinkel in het centrum van Zaandam en probeer de verschillende carnaval pater kostuums. Je gaat zien dat dit witte Paus kostuum pope de beste keus is.

Productspecificatie:

  • Bestaat uit: toga, mijter, collar
  • Kleur: Wit
  • Maat: 50/52 en 54/56
  • Materiaal:100% polyester
  • Soort:carnavals kostuum
  • Thema:carnaval

Accessoire ideeën voor een Paus kostuum pope

Accessoire ideeën voor bij een pater kostuum, wat dacht je van een pater pruik met kaal hoofd,prachtige kruizen voor om je nek,bekijk onze gerelateerde producten van dit pater kostuum pope.
Al deze accessoire ideeën voor een pater kostuum zijn nauwelijks van echt te onderscheiden hierdoor krijgt jouw pater kostuum pope een complete aanblik. Juist voor toneelvoorstellingen en carnaval is dit een supergaaf pater kostuum.

Als Duo van paus en zuster gekleed gaan

Als Duo van paus van zuster gekleed gaan om in het zuiden carnaval te gaan vieren met je vrienden! bij minimum van 4 carnaval paus en/of zuster krijg je een flinke korting. Neem contact met onze klanten service op, en wij geven jou een passende kortings code. Let op: niet strijken, bleken of centrifugeren. Alle accessoires zijn apart bestelbaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.