Partybril jumbo Dollar (26,5 cm)

Partybril jumbo Dollar (26,5 cm)

Geeft u een gangster feest? of gaat u er naar toe dan is de Partybril jumbo Dollar ideaal voor u. Door de grote dollar tekens is u gezicht ook verborgen, dus ka... Lees meer

1139998
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€3,88 € 2,51 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Geeft u een gangster feest? of gaat u er naar toe dan is de Partybril jumbo Dollar ideaal voor u. Door de grote dollar tekens is u gezicht ook verborgen, dus kan u ook nog undercover naar een feest. De bril heeft een afmeting van 26,5 cm en is alleen in de maat one size fits all bestelbaar. De Partybril jumbo Dollar is gemaakt van kunststof.

Partybril jumbo Dollar  productspecificaties

  • Kleur: metallic goud kleurig
  • Maat: one size fits all
  • Materiaal:kunststof
  • Leverbaar binnen: 2-3 werkdagen 
  • Bestaat uit: jumbo bril

Partybril jumbo Dollar is een leuke accssoire

Deze Partybril jumbo Dollar kunt u online bestellen via onze PartyCorner webshop. Wij verzekeren u van een snelle levering, indien op voorraad. PartyCorner is de grootste online Feestwinkel van Nederland. Wilt u een grote hoeveelheid van deze bril dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen, zo kunnen wij eventuele kortingen bespreken. Partybril jumbo Dollar is een leuke accessoire voor bij elk feest.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.