Partybril Jax

Partybril Jax

Een bril dragen indoor? Waarom niet? Combineer de Partybril Jax met een disco pruik en shirt om je outfit helemaal af te maken. Productspecificatie: Partybril J... Lees meer

23941566
€4,95 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een bril dragen indoor? Waarom niet? Combineer de Partybril Jax met een disco pruik en shirt om je outfit helemaal af te maken.

Productspecificatie: Partybril Jax

  • Kleur: zilver
  • Materiaal: kunststof
  • Thema: toppers 2016, disco, films en sterren

Toppers 2016

Het leukste meezingfeest van het jaar komt eraan, namelijk de Toppers in concert 2016. Dit jaar is het thema de Royal Night Of Disco met prachtige felle kleuren en glitters. De Toppers zullen zelf ook allemaal naar de disco fever gekleed zijn, dus jij kan zeker niet ontbreken! Stel nu je Toppers outfit samen bij PartyCorner voor de ultieme party look waarmee jij klaar bent voor de Toppers in concert.

Brillen kopen

Bij PartyCorner is het mogelijk om diverse disco, feest en zonnebrillen te kopen. Deze brillen zijn zowel mooi als klassiek. Bekijk onze gehele assortiment op de website of bezoek onze winkel te Zaandam.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.