Partybril Dance

Partybril Dance

Op zoek naar een kleurrijke accessoire? Dan is de Partybril Dance geschikt voor jou. Partybril Dance is een opvallende bril door de neonkleur, de Partybril Danc... Lees meer

2099202
€3,25 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op zoek naar een kleurrijke accessoire? Dan is de Partybril Dance geschikt voor jou. Partybril Dance is een opvallende bril door de neonkleur, de Partybril Dance is in 4 kleuren verkrijgbaar; neongeel, neongroen, neonroze en neonoranje. Doordat de brilglazen van de Partybril Dance normale glazen zijn kunnen anderen jouw ogen zien en is de bril ideaal om mee te kijken 's avonds of in een wat donkere ruimte in tegenstelling tot zonnebrillen.

Productspecificatie Partybril Dance

  • Materiaal: kunststof
  • Kleur: neon groen, neon roze, neon geel, neon oranje
  • Maat: one size
  • Thema: carnaval, hippie, disco, Hawaii

Partybril Dance kopen

Partybril Dance is een vrolijke bril waarmee jij direct jouw outfit opfleurt als je hem opzet. Voor een kleurrijke party look kun jij de Partybril Dance kopen bij PartyCorner, waarmee jij direct opvalt op een feest.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.