Partybril Chill diamond

Partybril Chill diamond

Deze Partybril Chill diamond is ideaal voor verschillende thema feesten. De bril is versierd met kristallen eromheen waardoor het een diamanten look... Lees meer

620003
Neem contact op voor de levertijd
€4,65 € 3,04 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Partybril Chill diamond is ideaal voor verschillende thema feesten. De bril is versierd met kristallen eromheen waardoor het een diamanten look uitstraalt.
 
De Partybril Chill diamond kan besteld worden in de kleuren geel, paars, blauw of roze.
 
De Partybril Chill diamond word bij ons in assorti geleverd dit betekend dat wij geen grip hebben over de kleur, wij proberen wel zo veel mogelijk rekening te houden met de kleur keuze van de klant. 

Partybril Chill diamond Productspecificaties:
  • Kleur: geel, paars, blauw, roze
  • One size
  • Materiaal: kunststof
  • Thema: Disco, films en sterren

Goedkope Partybril Chill diamond

Je kunt de Goedkope Partybril Chill diamond met een leuk disco kostuum combineren zodat jij terug gaat in de tijd naar de oude hippie dagen. Kom gezellig langs in onze winkel waar wij je graag advies geven om de Goedkope Partybril te combineren met andere producten uit ons assortiment.

 
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.