Partybril Chill diamond 4 kleuren ass.

Partybril Chill diamond 4 kleuren ass.

Deze Partybril Chill diamond is ideaal voor feesten en de Toppers in concert met het thema Royal night of disco. Royal Nights of Disco vindt plaats ... Lees meer

620003
€5,75 € 4,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Partybril Chill diamond is ideaal voor feesten en de Toppers in concert met het thema Royal night of disco. Royal Nights of Disco vindt plaats op 13, 14 en 15 mei te Arena, Amsterdam.
Chill diamond is versierd met kristallen eromheen waardoor het een diamante look uitstraalt.

Productspecificaties: Partybril Chill diamond

  • Kleur: geel, paars, blauw, roze
  • One size
  • Materiaal: kunststof
  • Thema: toppers 2016, disco, films en sterren

Toppers 2016

Het leukste meezingfeest van het jaar komt eraan, namelijk de Toppers in concert 2016. Dit jaar is het thema de Royal night of disco met prachtige felle kleuren en glitters. De Toppers zullen zelf ook allemaal naar de disco fever gekleed zijn dus jij kan zeker niet ontbreken! Stel nu je Toppers outfit samen bij PartyCorner voor de ultieme party look waarmee jij klaar bent voor de Toppers in concert.

 


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.