Party bril zonder glazen kopen

Party bril zonder glazen kopen

Ben jij op zoek naar een gekke feest bril? dan is deze Party bril zonder glazen geschikt voor jou. De Party bril is een leuke bril zonder glazen. Mensen kunnen ... Lees meer

52508636
€7,75 € 4,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ben jij op zoek naar een gekke feest bril? dan is deze Party bril zonder glazen geschikt voor jou. De Party bril is een leuke bril zonder glazen. Mensen kunnen je gewoon aankijken al heb je een bril op. dat maakt niet uit met deze bril.

Heb jij binnenkort een feest binnen en wil je een bril op maar wil niet mindel licht zien? Dan is deze Party bril zonder glazen perfect voor jouw.

Productspecificatie: Party bril zonder glazen

  •     Materiaal: kunststof
  •     Kleur: zwart
  •     Maat: one size
  •     Thema: films en sterren

Nu verkrijgbaar de Party bril zonder glazen.

Op een feest kun jij de Party bril zonder glazen kopen bij PartyCorner. Voor meer accessoire om te combineren met jouw outfit kun je verder kijken op de PartyCorner webshop. of een kijkje komen nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.