Party bril Jumbo 4 kleuren ass.

Party bril Jumbo 4 kleuren ass.

Opzoek naar een wat gekke look? Deze bril is in meerder kleuren beschikbaar, Wij proberen met de kleur keuze rekening te houden. De Party bril Jumbo is gemaakt ... Lees meer

619800
€4,25 € 3,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Opzoek naar een wat gekke look? Deze bril is in meerder kleuren beschikbaar, Wij proberen met de kleur keuze rekening te houden. De Party bril Jumbo is gemaakt van kunststof en is voor iedereen geschikt omdat het alleen bestelbaar in de maat one size.

Productspecificatie: Party bril Jumbo

  • Kleur: Assorti
  • Maat: One size
  • Materiaal: Kunststof

Partycorner.nl heeft veel Clowns artikelen , In deze catagorie vindt u diverse clown artikelen. Van clowns pruiken tot clown schoenen en clown kostuums, schmink, bril, clownneus, strikjes, pruiken en veel meer clownsatributen.
Op zoek naar een Clown kostuum voor carnaval of feest? Daar komen de clowns! We kijken dit keer naar leuke clown kostuums voor verkleedfeestjes en carnaval. Als u verkleed wilt gaan als clown bent u bij Partycorner.nl aan het juiste adres. Bij Partycorner.nl vind je een grote assortiment verkleedkleding waarmee volwassenen en kinderen zich als clown kunnen verkleden, uitstekend voor verkleedfeestjes en carnaval!


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.