Party Bril Jackie fluo Jackie fluo 6 kleuren ass.

Party Bril Jackie fluo Jackie fluo 6 kleuren ass.

Party Bril Jackie fluo brengt een geweldige sfeer met zich mee als party bril. Het zijn  leuke hebbe dingetjes voor als je wilt lachen met vrienden.  Partycorne... Lees meer

619989
€4,25 € 3,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Party Bril Jackie fluo brengt een geweldige sfeer met zich mee als party bril. Het zijn  leuke hebbe dingetjes voor als je wilt lachen met vrienden.  Partycorner.nl heeft deze leuke brillen voor iedereen voor elk feest of voor iedere gelegenheid.  Met deze Party Bril Jackie fluo gaat je feestje niet meer stuk! Deze leuke bril is verkrijgbaar in maar liefs 6 verschillende neon kleuren!

Productspecificaties: Party Bril Jackie fluo Jackie fluo 6 kleuren ass.

  • Gemaakt van: kunststof
  • Kleur glazen: id de kleur van het montuur
  • Fluo 6 kleuren ass.
  • Bril voor algemeen gebruik)
  • Voorzien van 89/686/EECconform
  • ISO-norm12312-1:2013
  • Maat; one size fits all

Iedere feestje heeft iemand nodig om dingen aan te wakkeren.  Met ons grote assortiment Party brillen ben je verzekerd om  de juiste splash te creëren. Ook deze grappige Party Bril Jackie fluo is een mooie accessoire voor alle gelegenheden en neon thema feesten.

Bij Partycorner.nl vindt je een uitgebreide collectie Party brillen in verschillende soorten. Alles is bovendien op voorraad.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.