Party bril Chill assorti

Party bril Chill assorti

Op zoek naar een leuke party bril of mode accessoires om jouw outfit 2017 compleet te maken? Dan is de Party bril Chill een geschikte accessoire. De Partybril... Lees meer

619991
€5,75 € 4,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op zoek naar een leuke party bril of mode accessoires om jouw outfit 2017 compleet te maken? Dan is de Party bril Chill een geschikte accessoire. De Partybril Chill is een grote bril gekleurde bril die direct opvalt. tijdloze top 3 mode bril past bij het disco jaren 60, hippie en flower power alles als het om veel kleuren draait. Draag de Party bril Chill gewoon naar je werk dat kan met deze hippe bril zonder sterkte.

Let op: Elk model heeft een ander kleur glazen in de Party bril Chill en voorzien van het uv 400 label

 
Productspecificaties: Party bril Chill assorti

  • Kleur: zie foto
  • Uv 400 label
  • Afmeting: lengte bril 13 cm
  • Soort: grote ronde glazen in diversen kleuren
  • Materiaal: kunststof bril montuur
  • Maat: one size fits most

Party bril Chill assorti keus

Wil jij jouw party look afmaken met een opvallende accessoire? en kan jij dan een keuze maken uit de party bril Chill assorti of koop je ze alle 3 voor de prijs hoef je het niet te laten. De Party bril Chill kun je gemakkelijk combineren met jouw bijpassende kleuren thema kleding zodat jij direct klaar bent voor elk feestje.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.