Oranje party bril Blues

Oranje party bril Blues

Oranje Party bril Blues oranje is een echte coole bril die je kunt bestellen tegen een scherpe prijs bij Partycorner. Party bril Blues oranje is leuk als access... Lees meer

1429488
€2,50 € 1,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Oranje Party bril Blues oranje is een echte coole bril die je kunt bestellen tegen een scherpe prijs bij Partycorner. Party bril Blues oranje is leuk als accessoire voor als je een Oranjefeest geeft, en is zeker ook zeer geschikt voor onze Koningsdag.

Oranje bril

Deze oranje bril is ook zeer geschikt voor het aankomende EK en WK voetbal. Ook jij kunr deze oranje bril tijdens een oranje feest of een voetbal wedstrijd dragen. Dit is een leuke manier om jouw team aan te moedigen.

Je kunt bij ons je bril bestellen tegen een scherpe prijs. Ook kun je de bril ophalen bij ons in de winkel in Zaandam, onder het genot van een kopje koffie.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.