Parkieten diadeem haaraccessoires kopen

Parkieten diadeem haaraccessoires kopen

Een diadeem is een leuke en eenvoudige accessoire. Zo ook de Parkieten diadeem haaraccessoires die leuk gekleurd is en een onschuldig tintje geeft. De Parkieten... Lees meer

52865612
€9,75 € 7,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een diadeem is een leuke en eenvoudige accessoire. Zo ook de Parkieten diadeem haaraccessoires die leuk gekleurd is en een onschuldig tintje geeft. De Parkieten diadeem haaraccessoires is opvallend door de leuke gekleurde parkiet erop.

Maak jouw hawaii outfit compleet met een keuze uit de vogels diadeem haaraccessoires

Het Parkieten diadeem haaraccessoiresis geschikt voor hawaii thema feesten, verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeestjes of uitjes. En door het vogeltje erop is hij  altijd leuk om een gekke outfit compleet te maken.

Productspecificatie: Parkieten diadeem haaraccessoires

  •     Materiaal: kunststof
  •     Kleuren: blauw of geel
  •     Details: diadeem met parkiet erop
  •     Geschikt voor: hawaii thema

Parkieten diadeem haaraccessoires online kopen

Parkieten diadeem haaraccessoires kopen als accessoire die iets extra's geeft aan jouw hawaii outfit voor een onschuldige look. Bij PartyCorner zijn allerlei accessoires verkrijgbaar om te combineren met de hawaii diadeem en jouw outfit, zoals een hawaii krans of leuk hawaii rokje. Maak jouw hawaii outfit compleet met een keuze uit de vogels diadeem haaraccessoires  of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.