Parel armband

Parel armband

De Parel armband is een sierlijke armband met mooie witte parels. De Parel armband kun je gemakkelijk combineren om meer luxe toe te voegen aan jouw outfit. De ... Lees meer

20475088
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€7,75 € 5,05 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Parel armband is een sierlijke armband met mooie witte parels. De Parel armband kun je gemakkelijk combineren om meer luxe toe te voegen aan jouw outfit. De Parel armband is ook om te combineren met een prinsessen look en andere thema's voor feesten.

Productspecificaties Parel armband
  • Materiaal: plastic kralen
  • Kleur: witte kralen en goudkleurige tussenstukjes met glimmende steentjes

Parel armband kopen

Een armband met parels is natuurlijk een stijlvolle accessoire die op bijna elk feest wel gedragen kan worden zoals een feest met het thema de 50s, films & sterren en de het komt steeds terug. Dit maakt de parel armband een feest armband en modieuze accessoire. Wil jij een accessoire die je vaker kunt combineren met looks? Ga dan de parel armband kopen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.