Papieren slinger 'Een meisje' met onderhangers

Papieren slinger 'Een meisje' met onderhangers

Als je dochter is geboren wil je dat natuurlijk graag delen met je familie en vrienden. Bijvoorbeeld door je huis te versieren met roze slingers en ballonnen zo... Lees meer

6431914
€3,95 € 3,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Als je dochter is geboren wil je dat natuurlijk graag delen met je familie en vrienden. Bijvoorbeeld door je huis te versieren met roze slingers en ballonnen zoals deze papieren slinger 'Een meisje' met onderhangers.

Productspecificaties
  • Lengte: 400 cm
  • Kleur: Roze
  • Materiaal: Papier

Slingers Een...

Natuurlijk hebben wij deze mooie slinger niet alleen voor een meisje maar is deze ook hier te bestellen als papieren slinger 'Een jongen'.

Baby versiering voor Jongen of Meisje

Hier bij PartyCorner vind u een ruime keuze baby versieringen zoals slingers, vlaggenlijnen en heliumballonnen sets voor jongens en/of meisjes. Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam voor nog meer feestartikelen. Zeker de moeite waard!

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.