Papieren slinger 'Een jongen' met onderhangers

Papieren slinger 'Een jongen' met onderhangers

Als je zoon is geboren wil je dat natuurlijk graag delen met je familie en vrienden. Bijvoorbeeld door je huis te versieren met blauwe slingers en ballonnen zoa... Lees meer

6523465
€3,95 € 3,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Als je zoon is geboren wil je dat natuurlijk graag delen met je familie en vrienden. Bijvoorbeeld door je huis te versieren met blauwe slingers en ballonnen zoals deze papieren slinger 'Een jongen' met onderhangers.

Productspecificaties
  • Lengte: 400 cm
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Papier

Slingers Een...

Natuurlijk hebben wij deze mooie slinger niet alleen voor een jongens maar is deze ook hier te bestellen als papieren slinger 'Een meisje'.

Baby versiering voor Jongen of Meisje

Hier bij PartyCorner vind u een ruime keuze baby versieringen zoals slingers, vlaggenlijnen en heliumballonnen sets voor jongens en/of meisjes. Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam voor nog meer feestartikelen. Zeker de moeite waard!
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.