Papieren guirlande Princess

Papieren guirlande Princess

Wat is een verjaardag nou zonder de leukste verjaardagsslingers van Partycorner. De Versiering Guirlande slinger princess is een vrolijke verjaardagsslinger met... Lees meer

6930621
€4,25 € 3,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wat is een verjaardag nou zonder de leukste verjaardagsslingers van Partycorner. De Versiering Guirlande slinger princess is een vrolijke verjaardagsslinger met echte leuke rose meiden kleuren.

Een echte sfeer maak je met de Guirlande slinger princess die van papier gemaakt is. Deze feestslinger heeft een lengte van 4 meter en is niet brandvertragend maar door deze te impregneren maak je deze verjaardagsslinger totaal brandveilig.  Guirlande slinger princess kun je overal in huis ophangen. Ook voor de tuin of balkon is deze slinger een echte topper.

Productspecificaties
  • Lengte: 400 cm
  • Materiaal: papier
  • Aanhangende decoratie dubbelzijdig bedrukt
  • Niet brandvertragend

Papieren roze verjaardagsslingers

Behalve onze papieren roze Verjaardagsslingers gekleurd heeft Partycorner ook leuke vlaggenlijnen als slingers die ook jouw verjaardag tot een groot succes maken! Snuffel gerust door onze collectie of kom eens langs in onze prachtige winkel in Zaandam.

Wij hebben alle soorten slingers en Guirlandes en vlaggenlijnen in huis. Voor elke gelegenheid vind je bij ons de juiste artikelen om een geweldig feestje te bouwen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.