Zwarte Panty Spiderweb wit

Zwarte Panty Spiderweb wit

De Zwarte Panty Spiderweb wit design is een leuke panty om aan te trekken met Halloween zodat je onder je jurk of rok ook iets spannends aan hebt. Met onze acce... Lees meer

1143503
€5,95 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Zwarte Panty Spiderweb wit design is een leuke panty om aan te trekken met Halloween zodat je onder je jurk of rok ook iets spannends aan hebt. Met onze accessoires maak je je outfit compleet en geef je outfit een extra boost. De Zwarte Panty met Spinnenweb design is een 40 denier Panty met platte naden voor een optimaal draagcomfort.

Zwarte panty Spiderweb wit is ëén van onze panty met een enge print

Heksen of Halloween zwarte panty Spiderweb wit is ëén van onze panty met print van spinnenwebben en spinnen is leuk bijpassend bij je Halloween kleding of heksen jurk. Halloween Panty Spiderweb wit met op de panty allemaal witte spinnen en spinnenwebben zichtbaar.

productspecificaties Zwarte Panty Spiderweb wit 

  • One size fits most
  • Nylon 92% en 8% Lycra
  • 40 denier
  • Kleur: Zwart met witte spinnen en web decoratie
  • Aanbevolen leeftijd 14 jaar of ouder

Spannende kousen en panty's zoals de zwarte Panty Spiderweb wit

Partycorner ook voor spannende kousen en panty's zoals de Halloween Panty Spiderweb wit. Wil jij andere spannende kousen of panty kopen ga na de site. Ontbreekt er nog iets aan uw Halloween kleding? Misschien is de Halloween Panty Spiderweb wit wel de finishing touch voor onder je heksen jurk Sexy, spannend en een beetje ondeugend maar past helemaal in het heksen thema.

Panty's kunnen niet geruild of terug gestuurd worden! Dit is in verband met hygiëne.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.