Panty skelet online kopen

Panty skelet online kopen

Zoek jij een heksen panty of Panty skelet! Onze panty met print van skelet botten is leuk voor bij je Halloween kleding of heksen jurk. Skelet panty met botten ... Lees meer

57012365
Neem contact op voor de levertijd
€9,27 € 6,01 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zoek jij een heksen panty of Panty skelet! Onze panty met print van skelet botten is leuk voor bij je Halloween kleding of heksen jurk. Skelet panty met botten is 40 denier, op de panty zijn allemaal witte gewrichten en botten zichtbaar. Wil jij een lekkere warme panty onder je Halloween rokje kies dan voor deze Panty skelet met botten print in het wit

Productspecificatie: Panty skelet

  • Maat: One size fits all
  • Materiaal: 85% Polyamide, 15% Alastan
  • 100% nylon
  • Kleuren: Zie afbeelding

Goedkope Panty skelet met botten print.

Ontbreekt er nog iets aan jouw Halloween kleding? Misschien is de goedkope Panty skelet met botten print wel de finishing touch voor onder je heksen jurk. Sexy, spannend en een beetje ondeugend maar past helemaal bij een horror thema of Halloween feest. Voor het geval dat je een reserve panty bij je Panty skelet met botten print kopen wilt bekijk dan ook nog even onze beenmode categorie.

Dag van de doden thema feest

Ook is deze Panty skelet in het thema van dag van de doden erg leuk te gebruiken. Het artikelen Panty skelet is ook nog eens leuk te combineren met andere producten bij PartyCorner bekijk deze producten online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam waar je zelf ook jouw outfit kan samenstellen.Panty's kunnen niet geruild of terug gestuurd worden! Dit is in verband met hygiëne.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.