Pailletten jurk zuurstok

Pailletten jurk zuurstok

Voor het ultieme kerstgevoel bestel jij deze unieke Pailletten jurk zuurstok bij PartyCorner.nl. Deze pailletten jurk heeft een opvallend geestige opdruk van ee... Lees meer

33015239
€39,50 € 20,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Voor het ultieme kerstgevoel bestel jij deze unieke Pailletten jurk zuurstok bij PartyCorner.nl. Deze pailletten jurk heeft een opvallend geestige opdruk van een zuurstok rood/wit met een enorme groene kerststrik. Deze is uigevoerd in een mooie kwaliteit pailletten stof, echt glimmer en glamour. Jij bent de enige dancing queen op de dansvloer onder de kerstboom.

Productspecificaties:Pailletten jurk kerstzuurstok

  • Gemaakt van:Pailletten
  • Kleur:rood met witte zuurstok
  • Maat;XS/S en M/L   
  • Accessoires:schoenen zijn apart bestelbaar

Toppers kerst kleding kopen

Ga origineel verkleed naar de Toppers Christmas Party of The Year in Ahoy. Wij hebben een unieke kerstcollectie voor je samengesteld met prachtige kleding voor dames en heren en een uitgebreide collectie accessoires voor de kerst. Van mooie jurkjes en schoenen tot beenmode, wimpers, diadeems. te veel om op te noemen. Kom gezellig eens een kijkje nemen in onze mooie winkel aan de Westzijde te Zaandam voor de CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR. De koffie staat klaar, tot gauw!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.