Paashaas pak kind

Paashaas pak kind

Schattig paashaaspak kind is speciaal voor kinderen gemaakt van lekker zacht aanvoelende bruine pluche stof wat ook nog eens lekker warm zit. Het paashaaspak ki... Lees meer

46162151
€22,50 € 17,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Schattig paashaaspak kind is speciaal voor kinderen gemaakt van lekker zacht aanvoelende bruine pluche stof wat ook nog eens lekker warm zit. Het paashaaspak kind heeft een lange rits om dit paashaaspak kind ook nog eens gemakkelijk aan en uit te trekken is. De allerkleinste paashaasjes passen dan ook gemakkelijk in de maat 116 die bestelbaar is bij partyCorner.

Dit paashaaskostuum heeft lichtbruin als hoofdkleur en schattige witte oren. Combineer uw paashaas pak met een rieten mandje waar ze de gevonden paaseieren in kunnen dragen en natuurlijk om het helemaal af te maken de schmink voor het paashaasgezichtje.

Kenmerken Paashaas pak kind
  • Jumpsuit met capuchon en oren
  • Kleur: bruin
  • Materiaal: Pluche

Paashaas onesie voor kinderen van 5/6 jaar

Deze paashaas onesie voor kinderen van 5/6 jaar heeft een capuchon met witte paashaas oren. Als extratje heeft PartyCorner een bijpassende paas mandje om de heerlijk om Paaseieren in te doen die je tijdens de paasdagen misschien gaat zoeken. vergeet natuurlijk niet de schmink om dit paashaas pak kind helemaal af te maken voor het paashaasgezichtje paashaas onesie voor kinderen compleet te maken.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.