Paashaas pak kind

Paashaas pak kind

Schattig paashaaspak kind is speciaal voor kinderen gemaakt van lekker zacht aanvoelende licht blauwe pluche stof wat ook nog eens lekker warm zit. Het paashaas... Lees meer

46162151
€22,50 € 17,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Schattig paashaaspak kind is speciaal voor kinderen gemaakt van lekker zacht aanvoelende licht blauwe pluche stof wat ook nog eens lekker warm zit. Het paashaas kostuumheeft klittenband sluiting om dit paashaaspak kind ook nog eens gemakkelijk aan en uit te trekken is. De allerkleinste paashaasjes passen dan ook gemakkelijk in de vanaf maat o tot 6 maanden die bestelbaar is bij partyCorner.

Dit paashaaspak kind heeft lichtblauw met wit rond vlak als hoofdkleur en schattige roze oren.  combineer uw paashaas pak met een rieten mandje waar ze de gevonden paaseieren in kunnen dragen en natuurlijk om het helemaal af te maken de schmink voor het paashaas gezichtje.

Kenmerken Paashaas pak kind

  • Jumpsuit met capuchon en oren
  • Samenstelling: 100% polyester
  • Materiaal: Pluche
  • Maat 0-6 maanden
  • Maat 6 -12 maanden
  • Maat 12-24 maanden
  • Onderhoud: Handwas

Paashaas pak kind is een Paashaas onesie van 0 tot 24 maanden 

Paashaas pak kind is een Paashaas onesie van 0 tot 24 maanden heeft een capuchon met roze paashaas oren.Vergeet natuurlijk niet de schmink om dit paashaas pak kind helemaal af te maken voor het paashaas gezichtje paashaas onesie voor kinderen compleet te maken.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.