Paashaas kostuum Wipstaartje

Paashaas kostuum Wipstaartje

Ga je tijdens de paasdagen aan de kinderen paaseieren uit delen? Doe dit dan geheel in stijl met ons Pluche paashaas kostuum Wipstaartje. Dit kostuum heeft een ... Lees meer

9695079
€46,25 € 30,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ga je tijdens de paasdagen aan de kinderen paaseieren uit delen? Doe dit dan geheel in stijl met ons Pluche paashaas kostuum Wipstaartje. Dit kostuum heeft een frisse roze kleur en is voorzien van een hagel witte bef, en niet te vergeten een schattige wit wipstaartje. Het kostuum is gemaakt van pluche stof wat heerlijk zacht aanvoelt, zoals een echt konijn of paashaas ook doet.

Ook aan details is gedacht, op de armen zijn pootjes aangebracht en op de capuchon zit de snoet van de haas zodat je op een echte paashaas lijkt. Zowel de armen als benen zijn afgesloten door een ingeregen elastiek. Paashaas kostuum Wipstaartje is een zogemaand Jumpsuit met aan de voorzijde een rits zodat het makkelijk is aan en uit te trekken.

Naar het carnaval als paashaas met kostuum Wipstaartje

Natuurlijk hoef je niet te wachten op de paasdagen maar kun je dit kostuum ook tijdens een ander verkleedpartijtje of het carnaval dragen. Omdat het gezicht niet geheel afgedekt is kan je de party versnaperingen gemakkelijk nuttigen, wat weer een voordeel is van dit kostuum.

Wil je ook je gezicht camoufleren dan hebben we daar diverse kleuren schmink voor. Hierdoor maak je jouw paashaas outfit natuurlijk helemaal af en zal je ook niet zo snel herkend worden.

Kenmerken
  • Jumpsuit
  • Kleur: roze/wit
  • Materiaal: Pluche

De paashaas in Nederland

De paashaas is een fictieve haas waarvan aan kinderen wordt verteld dat hij paaseieren brengt op Pasen. De paashaas is de niet-godsdienstige personificatie van het van origine christelijke paasfeest.

In katholieke regio's vertelt men de kinderen dat de paaseieren door de paasklokken gebracht worden. De klokken zijn na het luiden tijdens het Gloria van de H. Mis op Witte Donderdag naar Rome vertrokken om er de eieren te halen. Deze klokken hebben de vorm van kerkklokken met vleugeltjes en vliegen door de lucht.

In Nederland heeft de haas een mandje op zijn rug met daarin een paar eieren. Sommige kinderen wordt verteld dat de paashaas ze verstopt, bijvoorbeeld in de tuin of op het balkon tussen de planten. Een enthousiaste speurtocht op paasmorgen hoort uiteraard bij deze traditie. Tegenwoordig wordt dit vaak met chocolade-eieren gedaan.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.